Cautare

3614 de rezultate pentru "thr marea neagra" (7.94 secunde)
Conform aceluiasi cotidian, de multe ori apa menajera deversata in Marea Neagra din sistemele de canalizare ale localitatilor de coasta este purtata de curenti direct catre plaje, astfel ca unele mirosuri, care ne "gadila" narile cand stam cu burta la soare si ne e lumea mai draga, se pare ca nu vin neaparat de la algele intrate in putrefactie.
A doua cea mai mare fregata a Rusiei, dupa Moskva, scufundata in luna aprilie, ar fi fost avariata in urma atacului cu drone efectuat in urma cu doua zile in Marea Neagra.
ONU, Turcia si Ucraina au convenit sa exporte astazi prin Marea Neagra 16 nave cu cereale. Sunt 250 de zile de razboi.
In Marea Neagra este o prezenta sporita de nave si submarine rusesti, la Vest de Crimeea. Ucraina cedeaza cu greu localitatea Soledar si inca are controlul unei parti a acesteia.
Este alerta pe litoral dupa ce armata ucraineana a anuntat ca furtunile au desprins mai multe mine marine care plutesc in Marea Neagra.
Seth Cropsey, fost Assistant Secretary of Defense al SUA, a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Radu Tudor, ca tarile cu iesire la Marea Neagra vor avea de suferit teribil in cazul in care Rusia castiga razboiul cu Ucraina.
Marea Neagra nu este lacul vostru. NYT: Drona americana a decolat din Romania, din Cluj. Iohannis considera incidentul unul serios si regretabil.
Timp de 12 zile vor avea loc misiuni pe Marea Neagra, pe Dunare, dar si pe uscat. Printre tarile care vor face parte din acest exercitiu se numara Bulgaria, Franta, Turcia si Statele Unite ale Americii.
Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat inceperea livrarilor de gaz extras din Marea Neagra. Pana la sfarsitul anului va fi asigurat gaz pentru toti consumatorii.
Aliatii NATO au subliniat faptul ca toate amenintarile Rusiei la Marea Neagra, inclusiv in zonele economice exclusive, provoaca noi riscuri si afecteaza libertatea de navigatie in regiune.
Armata rusa anunta ca a respins in cursul noptii un atac cu trei drone navale ucrainene asupra a doua nave ale sale de patrulare din Marea Neagra.
Rusii "folosesc instrumentul militar declansand razboi economic, lovind infrastructura portuara de la Marea Neagra, dar si de la Dunare.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
O sticla neagra, facuta parca din intunericul cel mai greu.
branza de vaca amestecata cu smantana,ardei gras, arpagic, paine neagra ZIUA 2; ... salata de rosii cu branza Feta, oua fierte tari, paine neagra prajita cu unt ZIUA 3;
Una era asemanatoare cumva cu cele de pe Pamant si parea turnata dintr-o masa plastica, cum ar fi bachelita neagra. ... Dupa aceasta tentativa entitatea neagra nu a mai reusit sa-l ia in stapanire;
Alba-neagra cu harta tarii (Autor: ... Din acest motiv, s-a ajuns in situatia in care garantul Constitutiei joaca alba-neagra cu harta tarii.
Dosare de pe lista neagra, deocamdata secrete Si pentru ca numarul de dosare pentru proiectele SAPARD implica, pe langa multe altele, si responsabilitatea celor care le proceseaza, dupa cele 5 zile (atat sunt necesare pentru procesarea unui singur dosar) de procesare vor mai fi evaluate si reevaluate de alte compartimente din cadrul agentiei si respectiv de Curtea de Conturi.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj joaca alba-neagra cu demisiile din functii a doi directori din cadrul fiscului local. ... "Ne jucam de-a alba-neagra?" Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al ANAF, Dorin Tiganas, s-a aratat uimit de cele aflate:
Comisarii financiari doljeni suspecteaza ca 7.000 de tone de uleiuri minerale s-ar fi "scurs" pe piata neagra a carburantilor.
google-analytics.com